Sider

lørdag 2. august 2008

August.....


Bursdagsmåneden.

I går hadde jeg en fridag fra jobben og den ble tilbrakt på Hønefoss (av alle steder).

Jeg og Hilde reiste dit, vi skulle møte Marte og Merete der etter at de var ferdig med jobben.

Jeg og Hilde startet med lunsj, en meget god start. Så fant vi bruktboka, der 4 bøker valgte å følge meg hjem. Deretter spaserte vi litt nedover gågata og møtte Norli... de hadde opphørssalg og ytterligere 4 bøker valgte meg.

Vi var en tur innom Kuben og det ser mer uferdig ut nå enn det gjorde for 7 måneder siden. Lurer litt på hvordan det kommer til å se ut når det er ferdig. På Kuben satte vi oss ned for litt å drikke. Vi droppet Norli og deres 3for2 av engelsk pocket, og satte kursen mot en veskebutikk. Eller planen var å gå ut hoveddøren, men butikken lå så laglig til. Der ble det en veske til meg, et sjal og et chiffon-skjerf. God handel.

Så møtte vi Marte og Merete på Salt og Pepper. Koste oss med mat og dessert, før Hilde, Merete og jeg satte kursen for Oslo.


I dag har jeg stort sett sløvet. Lest bok, sovet og kost meg. Anne ringte rundt kl 15 og lurte på om jeg ville være med til Ikea. Jeg var ikke vanskelig å be. Skal jo investere i en høy og en lav Billy-hylle og kunne jo kjøpe det i dag. Men ingen billy-hylle..... de var utsolgt i BØK. Det var kjepedumt. Men jeg gir ikke opp. Neste gang skal jeg sjekke først..... *ler*

Anne og jeg spiste middag på Ikea (nei, det ble ikke kjøttbullar) så jeg har valgt knekkebrød og melon i kveld.

2 kommentarer:

  1. Bøkene valgte deg? Det kaller jeg ansvarsfraskrivelse på høyt nivå... *ler*

    SvarSlett
  2. Har hatt en god lærer.


    Og du har vel hørt om bøker som taler til deg..... de som ble med meg hjem sa "ta meg med, ta meg med"

    SvarSlett