Sider

mandag 16. februar 2009

Jentehelg

Koselige samtaler, god mat, godis, latter, shopping, Melodi Grand Prix, skiskyting. Dette er stikkord når man samler 8 venninner under samme tak en helg.

Jentehelg i Grenland. Hilde og jeg dro nedover til Marianne med tog på fredag. Eller rettere sagt... det skulle vært tog. Men det ble satt opp busser sørover til Skien, så vi havnet på en buss. Toget var 30 minutter forsinket til Oslo, mens bussen gikk til rett tid. Litt slumring på bussen utover er jo deilig. Spesielt etter jobb på en fredag. Vi kom til Porsgrunn og ble plukket opp av Anne og Karin - de kom fra Horten. Vi kjørte utover til Marianne og det hadde Line, Anne-Lill og Elin allerede kommet.

Fredag koste vi oss med ost og kjeks. Nam nam.. Det ble pratet og diskutert utover kvelden, men etterhvert måtte vi bare adlyde Ole lukkøye (nei.... ikke bokseren).

Lørdag våknet vi til strålende sol. Turen gikk inn til et kjøpesenter i Skien og Søstrene Grene. Noen kroner fattigere og noen teposer og andre nødvendigheter senere, gikk vi til H&M. Der fant Anne seg en jakke, Hilde et par topper til 25 kr stykket og Line fant en cardigan til 50 kr. Sånne salgspriser er jo hyggelige.

Kvelden ble fylt av taco, MGP, skravling og frisering. Også lørdag kveld kom Ole lukkøye. *ler*

Søndag våknet vi til grått vær og snø. Passende for en dag med farvel. Vi fikk med oss skiskytingen før vi dro til stasjonen i Porsgrunn og tog til Oslo. Men vi fikk jo ikke med oss alt som skjedde etterpå. Hilde, Anne-Lill og jeg hadde en koselig togtur tilbake til Oslo. Og Anne-Lill kom seg trygt inn på toget nordover.

Alt i alt en fin helg sammen men jentene.

3 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Jeg fant deg! Slettet innlegget da jeg oppdaget at min blogg vises. Jajamen..

    SvarSlett