Sider

onsdag 18. februar 2009

Morsom historie - fant den i en annen blogg

En liten historie…

En mann kom hjem fra jobben og fant sine tre barn ute i hagen, fremdeles i pyjamas, lekende i gjørme og søle, med matpakkerpapir og leker strødd utover hele plenen.


Konas bildør var åpen, det samme var døren inn til huset og ingen tegn til hunden… Når han kom seg inn i huset fant han enda verre tilstander.


En lampe var veltet, ett bilde hadde falt ned og knust, tv’en stod på fullt volum på ”Cartoon network” og det lå skitne og rene klær om hverandre i hele stuen og oppover trappen. På kjøkkenet fløt det over av skitne tallkerkner, knuste glass, frokostrester lå spredd utover hele gulvet, kjøleskapet sto på vidt gap og hundemat var klint oppover veggen og det lå sand i vaskemaskinen.


Han løp opp trappene til andre etagem snublet i flere skitne og rene klær, nå desperat etter å finne sin kone. Han var livredd for at hun var blitt syk eller at noe grusomt hadde skjedd, Han tittet inn på badet, som var oversvømt med vann, såpebobler og toalettpapir.. og speilet var smurt inn med tannpasta og lebestift


Han løp inn på soverommet og fant sin kone i sengen, hvor hun koste seg i pyjamas med en god bok. Hun så opp på han og smilte, spurte hvordan dagen hans hadde vært. Han så vantro på henne og så: "Hva i all verden har skjedd her i dag??"


Hun smilte og sa: "Du vet hver dag når du kommer hjem og spør hva i all verden jeg gjør dagen lang..?"


"Ja …?", Svarer mannen


"Vel, i dag gjorde jeg ikke det!"

Den traff meg “midt i hjertet” og gleder meg til å vise den til gubben :)

2 kommentarer:

  1. hehe... Tror nok denne her faller mest for oss jenter :)
    Gubben brydde seg fint lite!! Fikk bare noen grynt og et falskt HE-HE til svar..

    SvarSlett
  2. Jeg regner med at jenten er mest for denne ja. *ler*

    Men den er jo helt super da.

    SvarSlett