Sider

søndag 17. mai 2009

Gratulerer med dagen Norge.

 


Dagen startet i rimelig normal tid, spiste god frokost og dro til byen. Så masse vakre bunader og for en kort stund vurdere å skaffe seg bunad, sett så mange søte barn pyntet i bunader, festdrakter, dress, drukket juice, spist kake, sett slutten av barnetoget med de videregående skolene, Kampen-gutta og garden.

Så gikk vi for å spise middag. Gikk til Zaika og det så ut til å være ledige bord, vi sto litt i kø.... etter 15 minutter fikk vi bord etter ytterligere 15 minutter hadde vi ikke fått bestilt mat og det hadde heller ikke de på nabobordet..... Vi regnet med at det ville ta mer tid enn vi hadde, så vi valgte å gå derfra. De hadde personellmangel på en dag som i dag.

Spiste brødmat på cafe og spiste is fra Narvesen til dessert. Så gikk vi inn i konserthuset og fikk en flott forestilling. Utrolig mange flinke elever ved Drama og musikk-skolene Fagerborg, Manglerud, Nissen og Foss. Gatemusikantene Kari Svendsen, Steinar Ofsdal, Lars Klevstrand og Kjetil Skaslien ga oss mye moro.

Felles avsynging av Norge i rødt, hvitt og blått samt nasjonalsangen ga en fin avslutning på dagen.

Nå har gjesten reist hjem og jeg har drukket te, spist litt og sett glimt fra 17. mai feiringen rundt omkring i Norge og verden for øvrig.
Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar