Sider

mandag 26. april 2010

Lørdagskos

Lørdag gikk turen fra Askim og inn til Oslo igjen.

Først en tur på Det norske teater og deres kostymesalg. Masse folk og temmelig utplukket. Den store krokodillen i Peter Pan var kapret allerede. Det hadde vært noe å pynte stuen med. *ler* Ellers kunne man by på antrekket til Hank von Helvete fra Jesus Christ Superstar, men det var temmelig uaktuelt altså.

Så var det tid for en kopp kaffe, så jeg travet inn på Kaffebrenneriet mens Hilde gikk til nærmeste antikvariat. Etter at vi begge hadde fått handlet litt nødvendigheter (kaffe og bok) så spaserte vi til Majorstuen. Der var det bilfri dag og marked i Bogstadveien. Veldig mye mennesker det. Gikk innom en glitterbutikk for å se etter en ring. Frøydis Grorud har en lekker ring i en av høstens episoder av Beat for beat, og i følge henne var den sannsynligvis kjøpt på Glitter. Men dessverre fant vi den ikke.

Etter Glitter fant vi ut at vi droppet resten av Bogstadveien og tok en sidegate i retning bruktmarkedet på Vestkanttorget. Der er det mye lekkert, men leiligheten min er alt for liten, dessverre.

Turen videre gikk ned Frognerveien med retning lunsj på Pascal.  Etter en deilig pailunsj, var det til for dessert. Man kan jo ikke være på Pascal uten å teste kakene. Denne herlige sitronpaien havnet i min mage.


Hilde testet sjokolademousse.

På vei ut så kjøpte vi med makroner. De har vært reklamert for i mange blogger siste året.

Her har vi fra venstre kanel, kaffe og pistasj. Det var en bringebær også, men den forsvant før kameraet ble funnet frem. En deilig kopp te fulgte med.

Lørdag var det også sentrumsløp i Oslo, og et møte med en av løpernes sportsdrikk på bussen hjem medførte dusj og klesvask før kvelden ble avsluttet med te og makroner.

Håper alle har hatt en sånn herlig lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar