Sider

lørdag 10. november 2012

Seminar på jobben

Å dra på seminar med 50 kollegaer - noen kjente men de langt fleste ukjente, er veldig slitsomt.

Vi lå på Thon hotel Oslo Airport og selv om hotellet var forholdsvis nytt så manglet de mye på kundeservice og konferansegjennomføring. Det var elendig kommunikasjon internt på hotellet. Lunsjen vår ble utsatt 30 minutter uten at vi fikk beskjed  - det ble "prutet" ned til 10 minutters utsettelse, men da havnet vi i et kaldt rom hvor det manglet bord til ca halvparten av oss..... Og servitørene var mer opptatt av å plassere skyld enn å ordne bord nok. Noen var ikke plassert på rom, til tross for at vi oppga referansenummer. Personlig vil jeg ikke anbefale å samle en gjeng personer for konferanse der.

Vår konferanse var veldig slitsom. Skikkelig arbeidskonferanse i rom som manglet aircondition og lufting var ikke populært blant de som satt ved vinduet. Det skjønner jeg strengt tatt, ettersom det var 7 kuldegrader utenfor.

På slutten av dag 1 så skulle det "lekes". Jeg HATER selskapsleker og etter kort tid snek jeg meg vekk og gikk til rommet. Et helt greit rom, men hallo... det skal da være en lenestol på hotellrom. På et dobbeltrom bør det jo være to? Her var det bor, men ingen stol. Men sengen var utrolig deilig så jeg klarte meg fint.


Slappet av litt og skulle ta meg en dusj. Og når sluket er såpass tett at vannet flommer utover hele gulvet så er det bare ren irritasjon. Men det var lagt frem håndklær for to der, så det var heldigvis håndklær til å tørke gulvet med. Og jeg elsker hoteller som legger frem vaskekluter til gjestene...Men et tips til alle hotellene der ute. Ikke legg varmereguleringen til TV-valgene. Å våkne kl 3 på natten pga varme... for så å måtte slå på tv'en når jeg skulle slå av radiatoren??? Nei det blir rett og slett for dumt.

Etter middag så trakk jeg meg tilbake til Herreavdelingen på radio og strikketøy. Store puter og myk seng ga en deilig avslapning der jeg krøllet meg sammen i sengen med strikketøyet.

En effektiv og nyttig konferanse, men kanskje ikke tidenes beste konferansehotell?

2 kommentarer:

  1. Høyrtes ikkje kjekt ut, god du hadde med strikketøy så du fekk ett lyspunkt i oppholdet:)

    SvarSlett
  2. Man kan rett og slett ikke dra på seminar uten strikketøy.

    SvarSlett