Sider

mandag 14. juli 2014

Paris - del 1

Årets ferie gikk til Paris. Har vært der en gang før i 2009 - den gang kun for noen dager. Denne gangen skulle vi være der lenge. Noen planer hadde man, men planer er til for å endres og lange køer er god grunn til endring.

I år leide vi leilighet og det var veldig godt. God lagringsplass, kjøleskap, skapplass på badet. Alt man trenger for å kunne pakke ut og ha det litt ryddig rundt seg også på ferie. Hotellrom bør lære litt og lage plass for litt mer garderobeplass og et par skap på badet.


Første dagen gikk med til å utforske nærområdet etter at vi hadde fått oss litt lunsj. Vi fant bruktmarked ikke så langt unna - det var massevis av boder og mye rart å få kjøpt. Ble ikke noe handling - selv om reisefølget fant et fint fat. Men ved den boden var det visst ingen som ville ha pengene våre. Etter noen timers vandring tok vi turen tilbake til leiligheten. Var innom en dagligvarebutikk i nærheten og handlet inn litt godis og litt frokost. Enda en fordel med å bo i boligområder - det finnes butikker på hvert hjørne og man slipper dyrere flasker fra kiosker etc.

Middagen ble tradisjonelt fransk med andebryst og sjokolademousse. Veldig godt. Enda en rusletur i området for å gå av oss litt mat før vi dro hjem og (nesten) rett til sengs. Det var utrolig deilig å legge seg etter å ha vært oppe siden før 5.

Deler av leiligheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar