Sider

fredag 6. mars 2009

Utmerkelse


Jeg har fått en utmerkelse denne uken. Fra Trønder-får har jeg fått høre at min blogg er fabelous. Tusen takk Trønder-får.

Prisen innebærer at jeg må fortelle om fem ting jeg ikke kan klare meg uten. Hva kan jeg ikke leve uten tro. Finner jeg fem ting?


1. Jeg kan ikke leve uten familie og venner. Dette er vel et standardsvar hos alle, men ingen person er en øde øy. Vi trenger mennesker rundt oss alle sammen. Og jeg er utrolig glad i både venner og familie.

2. Lille Zen. Min Creativ Zen Mp3-spiller. Tror neppe jeg hadde orket en busstur eller kollektivtransport uten lydbøker og musikk. Det er nedtur de dagene jeg har glemt å lade den, men det skjer ekstremt sjelden.

3. Mr Lappis. PC er jo en dyd av nødvendighet i våre dager og jeg er veldig glad i min. Der holder jeg kontakt med gamle og nye venner, familie, blogger og skriver i forum.

4. Bokhyllen min. Hvem kan leve foruten bøker, musikk, filmer? Jeg har 3 store og 3 små Billy-hyller fra IKEA som er godt fylt av gode og dårlige bøker, filmer og cd'er.

5. Teater og konsertlokaler. De siste par årene så har det knapt vært en måned uten en eller annen kulturell utskeielse. Høsten 2008 og hittil i vår, så kan man si at det ikke har vært en uke uten.

Tusen takk til Trønder-får for utmerkelsen. Jeg gir den videre til Ellinor's og til Sol's garnkurv.

Your blogs are fabelous!

1 kommentar: