Sider

søndag 6. september 2009

Vikaneset og Donna Bacalao

Lørdag kveld var det klippfiskopera. Vi stilte med varmt tøy og regnponcho, men med tanke på dagens knallvær..... så var jo håpet om å slippe regntøy stor. Men realister som vi er så tok vi med regntøy.Vi tok bussen utover kl 18.30. Greit å slippe rushet. Fant plassene våre omsider, til tross for at plassanviser påsto at plassene ikke fantes, tok en rusletur på området og en tur innom toalettet.

Det ble fullt den kvelden, noe som gjorde at man satt tett og varmt. Før alt begynte kom noen regndråper som medførte at vi fant frem regnponchoene våre - og godt var det. Finværet fra dagen var forsvunnet. Men det regnet heldigvis ikke i bøtter. Jeg er glad jeg ikke skulle dit på søndag.

Det var fotoforbud under forestillingen, men det var en salig blanding av proffe og amatører og de klarte jobben bra alle sammen. Publikum var derimot en stor irritasjon. Vi satt tydeligvis i innfart- og utfartsveien. Trafikk frem og tilbake etter øl, do-besøk etc. I tillegg gikk det en liten vei rett bak oss.... og der var det tydeligvis tillatt å snakke så høyt man ville.

Det blir nok kanskje en tur neste år også, men da vil jeg ha sol og plasser langt fremme.

3 kommentarer:

  1. Bra dere koste dere! :) Voldsomt irriterede med all den travinga, jeg havner alltid også vedsiden av en sånn"utfartsvei" når jeg er på konsert.

    SvarSlett
  2. Sinnsykt irriterende med folk som ikke kan sitte stille og holde kjeft. Godt dere var fornøyd med forestillingen :)

    SvarSlett
  3. Klart det blir tur neste år og!

    SvarSlett