Sider

søndag 2. mai 2010

Middag og operakino


I går skulle jeg og ei venninne først spise middag på Pascal og så på operakino på Ringen. Vel fremme på Pascal på St. Hanshaugen, så vi at den var stengt. Ja, ja så gikk vi over til Grünerløkka da. Testet litt nedover løkka for å se om det var noe ledig der, men det var blitt fint vær og var temmelig fullt over alt. Vi endte på Oliva i Sannergata og spiste der denne fantastiske kyllingburgeren. Etterpå spiste jeg gulrotkake, men den glemte jeg å ta bilde av.

Da vi kom til Ringen så varte og rakk det før vi kom inn i salen..... de slet med signalene. Dette frustrerte de fleste av oss som ventet. Omsider slapp vi inn, men ingenting skjedde. Programmet som skulle startet kl 19.00, startet aldri. Vi fikk etterhvert beskjed om problemene og beskjed om at billettene ville bli refundert. Så da var det bare å dra opp til meg. Og der brukte vi masse penger fra mitt Mastercard på hotell, tog og ferger til årets sommerferie.

I dag har vi gått tur nedover langs Akerselva, over Grünerløkka og til en sen lunsj på Egon på Jernbanetorget. Solen har varmet deilig. Vi stoppet i Birkelunden for en titt på bruktmarkedet der, og for å spise is.

Og nå har det blitt temmelig grønt på grenene rundt omkring hos meg.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Mmmm, den burgeren kunne jeg tenkt meg!

  SvarSlett
 2. Åh!
  Jeg blir så innmari sulten hver gang jeg ser bildet!! *romler i magen*

  Nå tør jeg ikke gå inn her mer på en stund....
  *ler*

  SvarSlett
 3. :)

  Den middagen var bare så deilig.

  SvarSlett
 4. Oi, nå gleder jeg meg til Oslotur altså! God mat, grønne plener, skravling og teater...

  SvarSlett