Sider

søndag 22. september 2013

Lite som skjer her gitt

August og september har visst forsvunnet i arbeid, teater og sorgarbeid.

Men nå er det snart oktober og høsten er virkelig her. Det er mørke kvelder som er perfekte til te og tente stearinlys. I tillegg har vi hatt en solrik og varm september så livet er ikke helt ille.

I går var jeg en tur på Ekeberg camping på loppemarked. Mye fint, men også veldig rotete. Ble ikke handlet noe, men jeg fikk noen timer ute i solen. Men en gammel og fin brannbil i treverk sto der og den fikk æren av å bli fotografert.Som man ser så tar man brannsikkerhet på alvor og har satt inn et brannslokkingsapparat.

Etterpå var jeg på Oslo nye teater og hørte på Elsa Lystad. Sammen med Petter Anton Næss har hun forestillingen Mitt liv som Elsa. Det er en springende fortelling om Elsa Lystad sitt liv og virke. Personlig tror jeg at det hadde fungert mye bedre som tv-program a la Her er ditt liv, men til tider fungerte det og var morsomt.

I dag har jeg stort sett bare slappet av. Fått hentet opp vintertøy - plutselig kommer kuldegradene - og fått ryddet vekk det mest sommerlige fra klesskapet.


1 kommentar:

  1. Takk for hyggelig besøk i bloggen min.

    Ha en fin dag!

    SvarSlett